Gözler mini temayülde

Ak Parti’de tüm gözlerin çevrildiği adaylık sürecinde, önemli gelişmeler yaşanıyor. Edinilen bilgiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, saat 14.00’da Gaziantep milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat başkanları ile genel merkezde bir araya gelip, mini temayül yapacak.
Editör
Demo Admin
Yayın
21 Aralık 2023 12:42
Güncelleme
21 Aralık 2023 12:42


Gözler AK Parti’nin bugün Ankara’da yapacağı temayüle çevrildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüş alacağı Gaziantep heyetinin buluşmasının saat 14 de gerçekleşeceği öğrenildi.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, büyük illerde önceden yapılan mülakatı sonrası hepsini tekrar dinlemek istemesi sonucu gerçekleşecek bu mülakata Başkan Erdoğan’ın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz katılacak.

 

KİMLER GİTTİ ?

 

Yapılacak temayüle AK Parti Gaziantep milletvekilleri Abdulhamit Gül , Eyüp Özkeçeci, Ali Şahin, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, İrfan Çelikaslan ve Bünyamin Bozgeyik’in yanı sıra AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Şahinbey ilçe Başkanı Mehmet Tiryaki, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu , AK Parti Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, gençlik kolları başkanı Av. Mustafa Durmuş ve taşra ilçe belediye başkanları ile ilçe başkanları ile gençlik ve kadın kolları başkanlarının oy kullanacağı belirtildi.

 

2 İSİM YAZACAKLAR

 

Mini temayülde görüşüne başvurulan isimlerin hangi belediye kimi görmek istediği hususunda 2 ismi yazabilecek.

Bir Yorum Bırakın

EN ÇOK OKUNANLAR

VOLKAN GRUP OPET HEYETİNİ AĞIRLADI

Kent futbolunun efsane ismi elini taşın altına koydu

GİBTÜ’den İspanya çıkarması

CHP’li Meriç, Ehliyet Affı bekleyenlerin sesi oldu

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Kaza Bölgesinde

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

ÇEKER’DEN MAÇA DAVET ‘’ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI’’

Tahmazoğlu’ndan çimentoculara hodri meydan

ÖZSAYICI’DAN SPORSEVERLERE ÖNEMLİ ÇAĞRI

VOLKAN GRUP OPET HEYETİNİ AĞIRLADI

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

MERKEZ İLÇELER BUGÜN NETLEŞEBİLİR

NÖBETÇİ ECZANELER

12 Mayıs 2024 Pazar Günü Nöbetçi Eczaneler