KONUKOĞLU TARİHİ ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRDİ

Gaziantep’te yerleşik faaliyet gösteren Seç Turizm Yönetim Kurulu Başkanı spor gönüllüsü iş insanı Settar Konukoğlu, 11 ilde depremin yaralarını sarmak amacıyla düzenlenen Minikler Futbol Şenliği’nin son yıllardaki en anlamlı organizasyon olduğunu ifade etti. Programda duygu dolu anlar yaşadıklarını dike getiren Konukoğlu, ‘’Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TÜFAD yetkililerini yürekten kutluyorum’’ dedi.
Editör
Demo Admin
Yayın
31 Ocak 2024 13:56
Güncelleme
31 Ocak 2024 13:59


DESTEK VEREN İSİMLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, ve Şanlıurfa illerinden toplamda 120 genç sporcunun katılımıyla gerçekleşen ve üç gün süren etkinliğin ödül töreni Panorama 25 Aralık Müzesi’nde gerçekleşti. Törene TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve eski milli futbolcularda katıldı. Gaziantep’ten ise GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Uğur, Volkan Group Yönetim kurulu Başkanı Bilal Çeker, Seç Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu, Bilken Yumurta Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Uygur ve Spor adamı Mehmet Özsayıcı katıldılar. Törende organizasyona destek veren isimlere milli takım forması ve plaket takdim edildi. 

KONUKOĞLU: ACILAR PAYLAŞTIKÇA AZALIR

Organizasyon sonrası kısa bir açıklama yapan Seç Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu, sporun sadece kazanmak ve kaybetmekten ibaret olmadığına bu gece şahitlik ettiklerini belirterek, ‘’Spor acıların azaltılması ve paylaşılması açısından da muhteşem bir zemin. Bugün 11 ilden gelen çocuklarımızın yüzlerindeki sevinci görmekten büyük mutluluk duydum. ’Depremden etkilenen çocuklarımızın futbol şenliğinde bir araya getirilmesi, tüm spor adamlarının ve spor gönüllülerinin aynı çatı altına buluşması muhteşem bir tablo idi. Büyükşehir Belediyesi ve TÜFAD’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

Bir Yorum Bırakın

EN ÇOK OKUNANLAR

VOLKAN GRUP OPET HEYETİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN PERİ'DEN 19 MAYIS MESAJI ‘’GURURLA KUTLUYORUZ’’

CHP’li Meriç’ten katliam gibi kaza ile ilgili şok iddialar!

MİMAR SİNAN GENÇLİK MERKEZİ GELİN ADAYLARININ YANINDA

Gaziantep’te 715 Adet Medikal Malzeme Dağıtıldı

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

Tahmazoğlu’ndan çimentoculara hodri meydan

VOLKAN GRUP OPET HEYETİNİ AĞIRLADI

ÖZSAYICI’DAN SPORSEVERLERE ÖNEMLİ ÇAĞRI

Kent futbolunun efsane ismi elini taşın altına koydu

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

MERKEZ İLÇELER BUGÜN NETLEŞEBİLİR

NÖBETÇİ ECZANELER

20 Mayıs 2024 Pazartesi Günü Nöbetçi Eczaneler