İYİ PARTİ ADAYLARI MUSABEYLİLER DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ.

İYİ Parti Şahinbey Belediye Başkan Adayı Işıl Arı Kulaksız, kentteki STK'ları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinlediklerini belirterek, ''Sorunları biliyoruz. Dernek başkanımızdan ve üyelerden de dinledik. Çözüm önerilerimizi anlattık. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum'' dedi.
Editör
Demo Admin
Yayın
13 Mart 2024 12:30
Güncelleme
13 Mart 2024 12:34


KATILIM YÜKSEK OLDU

İYİ Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yaşar Sağlam, Şahinbey Belediye Başkan Adayı Işıl Arı Kulaksız ve meclis üyesi adayları Musabeyliler Derneği'ni ziyaret ettiler. Dernek yönetiminin ve üyelerin yoğun katılım gösterdiği buluşmada kentin trafik, konut, sağlık, eğitim başta olmak üzere halkın yaşamsal alanındaki sorunları masaya yatırıldı. 

DERNEK ÜYELERİ TALEPLERİNİ ANLATTILAR

Musabeyliler Derneği yönetim kurulu ve üyeleri söz alarak yerel yönetimlerden  bekntilerini anlatırken, özellikle kentte büyük sorun haline gelen trafik sorununa dikkat çektiler. Diğer yandan konut sorununu da gündeme getiren üyeler, her bölgeye eşit hizmet yapılması, yol kaldırımın düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekerken, seçilecek başkanın ulaşılabilir olması gerektiğine vurgu yaptılar. 

KULAKSIZ ÇÖZÜM İÇİN SÖZ VERDİ

Daha sonra söz alan İYİ Parti Şahinbey Belediye Başkan Adayı Işıl Arı Kulaksız, anlatılan tüm sorunların haklı talepler olduğunu belirterek, ''Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz ve sorunlarımız aynı. Bu nedenle ekibimizle birlikte sahaya çıkmadan önce yaşamsal alandaki tüm sorunları mahalle mahalle gezerek yerinde tespit ettik. Bu nedenle buradaki tüm arkadaşlara söz veriyorum. Ben değil biz anlayışı ile Şahinbey'i birlikte yöneterek, iştirare ederek tüm sorunları tek tek çözeceğiz. '' dedi. 

''MAKAM ARACI KULLANMAYACAĞIM, ULAŞILABİLİR OLACAĞIM''

Gerek sahadaki gezilerde gerekse STK ziyaretlerinde ortak şikayetin mevcut başkanlara ulaşamamak olduğuna dikkat çeken Kulaksız, ''Bu kabul edilir bir durum değil. Hem 'halka hizmetkarız' diyeceksiniz hemde o halk size ulaşamayacak. Şahım seçildiğim gün makam aracı, makam koltuğu ile halk arasındaki bu mesafeyi sıfırlayacağım. Halkımız, STK temsilcilerimiz ve diğer tüm kesimler randevusuz olarak makama gelip derdini anlatabilecektir. Söz veriyorum. Bu konuda tek bir şikayet olursa derhal istifa ederim'' diye konuştu. 

Kulaksız, Musabeyliler Derneği yönetimine ve üyelerine gösterdikleri misafirperlik nedeniyle teşekkür ederken, sahada gördükleri yoğun ilgi ile zafere daha çok inanmaya başladıklarını da sözlerine ekledi.

Bir Yorum Bırakın

EN ÇOK OKUNANLAR

BAŞKAN PERİ'DEN 19 MAYIS MESAJI ‘’GURURLA KUTLUYORUZ’’

VOLKAN GRUP OPET HEYETİNİ AĞIRLADI

CHP’li Meriç’ten katliam gibi kaza ile ilgili şok iddialar!

MİMAR SİNAN GENÇLİK MERKEZİ GELİN ADAYLARININ YANINDA

Gaziantep’te 715 Adet Medikal Malzeme Dağıtıldı

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

Tahmazoğlu’ndan çimentoculara hodri meydan

VOLKAN GRUP OPET HEYETİNİ AĞIRLADI

ÖZSAYICI’DAN SPORSEVERLERE ÖNEMLİ ÇAĞRI

Kent futbolunun efsane ismi elini taşın altına koydu

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

MERKEZ İLÇELER BUGÜN NETLEŞEBİLİR

NÖBETÇİ ECZANELER

20 Mayıs 2024 Pazartesi Günü Nöbetçi Eczaneler