Gaziantep'e Gaziantepspor müjdesi! Ne zaman sahalara dönüyor?

Yıllardır devam eden Gaziantepspor mücadelesi sonuç verdi. Mutlu Özpineci başkanlığındaki ekip Gaziantepspor'un gelecek yıl sahalara döneceğini duyurdu.
Editör
Demo Admin
Yayın
22 Nisan 2024 15:40
Güncelleme
22 Nisan 2024 15:45


Satıloğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve Oxygen Cafe Restorant Yönetim Kurulu Başkanı Erol Satıloğlu ve Gaziantepspor Başkanı Mutlu Özpineci Başkanlığında Gaziantepspor'un önümüzdeki yıl sahalara dönmek için ilk bilgilendirme toplantısı Gaziantep Oxygen Cafe Restorant `ta yapıldı.

 

Gaziantepspor'un sahalara dönmesi adına ilk bilgilendirme toplantısınabüyük katılım oldu. 

 

TOPLANTIYA BÜYÜK KATILIM

 

Önümüzdeki dönemde Gaziantepspor'un sahalara dönmesi için Gazianteplilerin taşın altına elinin koyulması gerektiği Şehrin takımına Gazianteplilerin sahip çıkması gerektiği ve artık Gaziantepspor'un hak ettiği sahalara geri dönmesi girişimlerin başladığı bildirildi. Toplantıya Gaziantepspor Başkanı Mutlu Özpineci, İş insanı Erol Satıloğlu, Av. Emirhan Çıkat, Av. Yasin Aslan, Kalespor Kulüp Başkanı Erhan Deniz Ğüngen, Mehmet Yüzgeç ve çok sayıda taraftar katıldı. 

 

ÖZPİNECİ BİLGİLENDİRDİ

 

Gaziantepspor Başkanı Mutlu Özpineci, Gaziantepspor'un nasıl lige başlayacağı konusunda bilgi vererek, "And içtiğimiz bu davada söz konusu menfaatler olsaydı bugü Gaziantepspor'un amplemini ve patentini marka değer olarak 5 veya 10 milyona sata bilirdim. Bizim gaye ve amacımız hile yalan ve dolanla alınan ve yok edilmeye yüz tutmuş Gaziantepspor'u yeniden ayağa kaldırarak sahalara dönmesini sağlamak. Ekibimizle birlikte tek hedefimiz Gaziantepspor'u yaşatmak.  

 

2018 yılında yönetimde iken sahaya çıktığımızda 1969 yılında kurulan Gaziantepspor`un kuruluşunda Baklava dilimi üzerinde Bulunan 6317 şehidimizin Formalara yazılan isimleri ile sahaya çıktık. bu yola şehitlerimizin adına and içtik. O şehitlerin torunları olarak onların onurları yaşatmak için sahalara döneceğiz" dedi. 

 

BORÇ DERNEĞİN BORCU

 

Gaziantepspor Başkanı Mutlu Özpineci, "Borç ne olacak. Siz niye çabalıyorsunuz" diyenlere cevap vererek, "Biz Gaziantepspor ismini ve amplemini aldık. Gaziantepspor amplemi ve ismiyle sahaya çıkacağız. Borç derneğin borcu. Gaziantepspor isiminin borcu yok. Kısa sürede yine bu konuda detaylı bir açıklama yapacağım ve herkesi bilgilendireceğim" dedi. 

 

Bir Yorum Bırakın

EN ÇOK OKUNANLAR

Kent futbolunun efsane ismi elini taşın altına koydu

LİTVANYA HEYETİ GAZİANTEP İŞ DÜNYASI İLE BULUŞTU

CHP MİLLETVEKİLİ MELİH MERİÇ SAĞLIKTAKİ KAOSA DİKKAT ÇEKTİ

Gaziantep Sanayi Odası’ndan Büyükşehir’e transfer

GİBTÜ’den İspanya çıkarması

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

ÇEKER’DEN MAÇA DAVET ‘’ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI’’

Tahmazoğlu’ndan çimentoculara hodri meydan

ÖZSAYICI’DAN SPORSEVERLERE ÖNEMLİ ÇAĞRI

SPOR KAMUOYU ENDİŞELİ

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

MERKEZ İLÇELER BUGÜN NETLEŞEBİLİR

NÖBETÇİ ECZANELER

10 Mayıs 2024 Cuma Günü Nöbetçi Eczaneler