Gaziantep FK için seferber oldular

Cumartesi günü oynanacak ve oldukça büyük önem taşıyan kritik maç öncesi Gaziantep FK yönetimi ve şehrin önde gelenleri kırmızı-siyahlı takım için seferber oldu.
Editör
Demo Admin
Yayın
2 Şubat 2024 09:47
Güncelleme
2 Şubat 2024 09:48


Yönetim Kurulu önce tüm kategorilerde biletleri 27 TL'den satışa çıkarırken bu kez yöneticiler biletleri kendi imkanlarıyla yükletmek için seferber oldular. İlk olarak yönetim kurulu üyesi İsmet Özcan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla "Maça gelmek isteyen herkese bilet yüklemesi yapacağız" diyerek telefon numarasıyla whatsap üzerinden iletişime geçilebileciğini duyurdu.

 

 

GAZİANTEP LİSESİ ÜYELİRİ DE KATILDI

 

 

Gaziantep Lisesi'de üyesi olan Gaziantep FK yöneticisi İrfan Karakuzulu üzerinden sosyal medya üzerinden "Sevgili Gaziantep Lisesi Mezunları Derneği üyeleri; Gazi şehrimizin takımının Cumartesi günü oynanacağı GaziantepFK - Kayserispor maçına gelmek isteyen passolig’i olan herkese bilet yüklemesi yapacağız" duyurusuyla iletişime geçebilecekleri numarasını paylaştı.

 

 

GÜNEY DAĞDEVİREN, 1000 ÖĞRENCİYE BİLET YÜKLEYECEK

 

 

Gaziantep FK Başkan Yardımcısı Güney Dağdeviren'de oldukça büyük önem taşıyan Kayserispor maçı öncesinde bilet yükleme kampanyasına katılarak 1000 öğrenciye bilet yükleyeceğini ve öğretmen veya ilgili birilerinin mesaj yoluyla kendisiyle iletişime geçmesini istedi. Dağdeviren daha sonra Küsget Sanayisi Başkanı Mustafa Kemal Güneş'e topu atarak  "Başkanım sizi de küsget esnafını da jest yapmaya davet ediyorum" paylaşımda bulundu.GÜNEŞ'TE SESSİZ KALMADI

 

 

Başkan Yardımcısı Güney Dağdeviren'in çağrısına sessiz kalmayan Küsget Sanayisi Başkanı Mustafa Kemal Güneş, "Bizde Küsget yönetimi olarak, passolig kartı olan 1000 küsget esnafımıza Gaziantep Fk-Kayserispor karşılaşmasına bilet yüklüyoruz" dedi ve Güneş'te bu kampanya'ya katılım sağlamaları için Tuncay Yıldırım, Hilmi Teymur, Bayram Sarıca Kerim Akdoğan'a çağrıda bulunurken kritik maç öncesi yönetimin kenetlenerek şehri ayağa kaldırması takım üzerinde de olumlu bir hareket olarak gözlendi.

 

 

GTO BAŞKANI YILDIRIM BİN ÜYESİNE HEDİYE EDECEK

 

 

Mustafa Kemal Güneş'in çağrısına bir yanıtta Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım'dan geldi. Yıldırım; "Kıymetli Başkanım, öncelikle değerli desteğiniz için teşekkür ediyorum. Gaziantep Ticaret Odası olarak bizler de passolig kartı olan 1000 üyemize 3 Şubat Cumartesi günü şehrimizde oynanacak Gaziantep FK - Kayserispor müsabakası için bilet hediye etmek istiyoruz" mesajını paylaştı. 

 

Bir Yorum Bırakın

EN ÇOK OKUNANLAR

VOLKAN GRUP OPET HEYETİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN PERİ'DEN 19 MAYIS MESAJI ‘’GURURLA KUTLUYORUZ’’

CHP’li Meriç’ten katliam gibi kaza ile ilgili şok iddialar!

MİMAR SİNAN GENÇLİK MERKEZİ GELİN ADAYLARININ YANINDA

Gaziantep’te 715 Adet Medikal Malzeme Dağıtıldı

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

Tahmazoğlu’ndan çimentoculara hodri meydan

VOLKAN GRUP OPET HEYETİNİ AĞIRLADI

ÖZSAYICI’DAN SPORSEVERLERE ÖNEMLİ ÇAĞRI

ÇEKER’DEN MAÇA DAVET ‘’ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI’’

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

MERKEZ İLÇELER BUGÜN NETLEŞEBİLİR

NÖBETÇİ ECZANELER

20 Mayıs 2024 Pazartesi Günü Nöbetçi Eczaneler