Medical Point de ‘’Rengimiz Belli Olsun’’ Dedi

Medical Point Gaziantep Hastanesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü" programı çerçevesinde down Sendromlu bireyler için yapılan etkinliklerde yer aldı. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Engelli Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen etkinlik çerçevesinde Down Sendromlu bireyler yüz boyama, futbol, kutu oyunları, serbest kalem çalışması, çiçek dikimi gibi pek çok eğlenceli faaliyette bulundu. Down Sendromlu bireyler, eğitmenler eşliğinde düzenlenen etkinliklerde hoşça vakit geçirdi.
Editör
Demo Admin
Yayın
21 Mart 2024 12:42
Güncelleme
21 Mart 2024 12:43


Medical Point Gaziantep Hastanesi, bu yılın teması olan '#rengimizbelliolsun’ sloganı ile Down Sendromlu bireylere farkındalık için, en güzel renk çiçeklerde olduğu için birlikte dikimi yaparak onlara rengarenk çiçekler hediye etti.

 

"Down Sendromlu çocuklarla çiçek ekimi gerçekleştirdik ve bu çiçekleri onlara hediye ettik."

 

Medical Point Gaziantep Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, hastane olarak her yıl Down Sendromlular günü etkinliklerine destek verdiklerini belirterek, her yıl Down Sendromlu bireylerin sosyal sorumluluk kapsamında rutin olarak Kardiyoloji, İç hastalıkları ve Kulak Burun Boğaz poliklinik muayenelerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

Dr. Ümit Mutlu Tiryaki Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte;  " Her yıl 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü olarak kutlanmaktadır. Bugün burada Down Sendromlu bireyler için birçok farkındalık etkinliği gerçekleştiriliyor. Biz de bu güzel insanlar için 100 tane çiçek getirdik. Bu yılın teması, hepimizin bildiği gibi ’Rengimiz belli olsun’. En güzel renkler çiçeklerde olduğu ve Down Sendromlu bireylerimiz de hayatı oluşturan en güzel renklerden olduğu için hastane olarak rengarenk çiçeklerimizle geldik. Down Sendromlu kardeşlerimizle çiçek dikip, gerçek dostların kromozom saymadığını belirten kartlarımızın yer aldığı bu çiçekleri onlara hediye edeceğiz" diye konuştu. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Bir Yorum Bırakın

EN ÇOK OKUNANLAR

Tahmazoğlu’ndan çimentoculara hodri meydan

ÖZSAYICI’DAN SPORSEVERLERE ÖNEMLİ ÇAĞRI

ÇEKER’DEN MAÇA DAVET ‘’ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI’’

Gaziantep'e Gaziantepspor müjdesi! Ne zaman sahalara dönüyor?

Çiftçilerle Birlikte Fide Dikti

ÇEKER’DEN MAÇA DAVET ‘’ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI’’

Tahmazoğlu’ndan çimentoculara hodri meydan

ÖZSAYICI’DAN SPORSEVERLERE ÖNEMLİ ÇAĞRI

“YAPI SEKTÖRÜ KONUT ÜRETEMEYECEK HALE GELDİ”

BETON VE BELEDİYELER

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

MERKEZ İLÇELER BUGÜN NETLEŞEBİLİR

Rektör Demir göreve başladı

NÖBETÇİ ECZANELER

27 Nisan 2024 Cumartesi Günü Nöbetçi Eczaneler