Gaziantep’te İşlenen Akıl Almaz Cinayette Flaş Gelişme!

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde mal ve arazi kavgası bulunan baba Müslüm Açıkbaş, oğullarının bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti. Kentte yankı uyandıran baba cinayeti sonrası İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalarda katil zanlıları H.A. ile A.A kısa sürede yakalandı.
Editör
Demo Admin
Yayın
18 Mart 2024 11:31
Güncelleme
18 Mart 2024 11:34


Gaziantep İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, ‘’Gaziantep İli Oğuzeli İlçesi Kayacık Mahallesinde 16 Mart 2023 günü, bir süredir aralarında mal ve arazi alıp verme konusunda anlaşmazlık bulunan baba M.A. ve oğulları H.A. ile A.A arasında çıkan bıçaklı kavga olayı neticesinde baba M.A. ağır yaralanmış olup, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Olayda baba M.A. ‘nın diğer oğlu M.C.A. ve eşi G.D. de hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, baba M.A.’nın ölümüne neden olarak olay yerinden kaçan H.A. ve A.A. ‘nın adli makamların koordinesinde yapılan yakalama çalışmaları sonucunda, şüpheli iki şahıs suç aleti ile birlikte kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli H.A. ve A.A, 17.03.2024 günü tutuklama talebiyle sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı olarak halkımızın huzur ve güvenliği için suç ve suçluya yönelik çalışmalarımıza 7/24 aralıksız devam edilmektedir’’ ifadeleri yer aldı.

Bir Yorum Bırakın

EN ÇOK OKUNANLAR

VOLKAN GRUP OPET HEYETİNİ AĞIRLADI

Kent futbolunun efsane ismi elini taşın altına koydu

YURTTAŞ ANLATTI, BAŞKAN YILMAZ DİNLEDİ

Vali Çeber'den Lojman Krizi açıklaması

MUMBARCI HATTUÇ BACI’NIN BAŞARI HİKAYESİ

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

ÇEKER’DEN MAÇA DAVET ‘’ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI’’

Tahmazoğlu’ndan çimentoculara hodri meydan

ÖZSAYICI’DAN SPORSEVERLERE ÖNEMLİ ÇAĞRI

VOLKAN GRUP OPET HEYETİNİ AĞIRLADI

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

MERKEZ İLÇELER BUGÜN NETLEŞEBİLİR

NÖBETÇİ ECZANELER

15 Mayıs 2024 Çarşamba Günü Nöbetçi Eczaneler