''EMEKLİLERE HER BAYRAM 5 BİN TL''

İYİ Parti Şahinbey Belediye Başkan Adayı Işıl Arı Kulaksız, seçim gezilerinde en çok emeklilerden yoğun şikayet aldıklarını belirterek, ''Göreve geldiğimizde ilçemizde yaşayan emeklilerimize birçok alanda iyileştirme yapacağız'' dedi.
Editör
Demo Admin
Yayın
20 Mart 2024 12:18
Güncelleme
20 Mart 2024 12:45


İYİ Parti Şahinbey Belediye Başkan Adayı Işıl Arı Kulaksız, seçim gezilerinde en çok emeklilerden yoğun şikayet aldıklarını belirterek, ''Göreve geldiğimizde ilçemizde yaşayan  emeklilerimize birçok alanda iyileştirme yapacağız'' dedi.

EMEKLİLERLE BULUŞTULAR

İYİ Parti Şahinbey Belediye Başkan Adayı Işıl Arı Kulaksız, Şahinbey Belediyesi birinci sıra meclis üyesi adayı Mehmet Sevük, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte sahada emeklilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. 31 Mart yerel seçimlerinde emeklilerin belirleyeci olacağını ifade eden Kulaksız, ''Emeklilerimiz enflasyon karşısında eziliyor. Bu duruma seyirci kalmayacağız. Emeklilerimize birçok alanda maddi destekler sağlayacak projelerimizi hazırladık. İlçemizdeki emeklilerin hayatını kolaylaştıracağız ve yaşam standartlarını yükselteceğiz.'' dedi. 

''TORUNLAR HARÇLIKSIZ KALMAYACAK''

Şahinbey İlçesinde yaşayan emeklilere bayramlarda 5 bin TL destek vereceklerini ifade eden Kulaksız, ''Ayrıca emeklilerin su, doğalgaz ve elektrik faturalarının yüzde 25'ini belediye bütçesinden ödeyeceğiz. Gaziantep yerelinde ev kiralarının ne kadar yüksek olduğunu hesaba kattığımızda, kirada oturan bir emeklinin yaşamını sürdürmesi neredeyse imkansız. İYİ Parti kadrolarıyla bu sorunu temelden çözeceğiz. 1 Nisan'da emeklilerimizin geçim kabusu sona erecektir.'' diye konuştu. 

''SORUNLARI DİNLEDİK VE ÇÖZÜMLERİMİZİ ANLATTIK''

Propaganda çalışmaları sürecinde sahada emeklilerle bir araya geldiklerini ve tüm sorunları ve talepleri dinlediklerini dile getiren Kulaksız, ''Birinci sorun geçim sıkıntısı. Her yerde hayat pahalılığı ile alakalı sorunlar dinliyoruz. Ekip olarak yerel yönetimler açısından yapabileceklerimizi anlattık. Halkımız İYİ Parti'ye inanıyor ve projelerimizi destekliyor. Vatandaşlarımıza yapamayacağımız hiçbir şeyi  anlatmıyoruz. Yapacağımız hizmetlerin bütçesini de nasıl oluşturacağımızı anlatıyoruz. İnanıyoruz ve bu destekler sandığa yansıdığı takdirde başaracağız'' ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Bırakın

EN ÇOK OKUNANLAR

VOLKAN GRUP OPET HEYETİNİ AĞIRLADI

Kent futbolunun efsane ismi elini taşın altına koydu

CHP’li Meriç, Ehliyet Affı bekleyenlerin sesi oldu

YURTTAŞ ANLATTI, BAŞKAN YILMAZ DİNLEDİ

Vali Çeber'den Lojman Krizi açıklaması

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

ÇEKER’DEN MAÇA DAVET ‘’ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI’’

Tahmazoğlu’ndan çimentoculara hodri meydan

ÖZSAYICI’DAN SPORSEVERLERE ÖNEMLİ ÇAĞRI

VOLKAN GRUP OPET HEYETİNİ AĞIRLADI

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

MERKEZ İLÇELER BUGÜN NETLEŞEBİLİR

NÖBETÇİ ECZANELER

13 Mayıs 2024 Pazartesi Günü Nöbetçi Eczaneler